El passat mes d’agost ACSA es va reunir amb Raül Aliaga, president de Copal des del passat mes de febrer, per traslladar la preocupació davant la situació que travessa el camp, els llauradors i els magatzems de taronja locals.

acsa agrupacio de comerç i serveis d'algemesiACSA.-  ACSA aglutina una gran part del teixit local dels comerços i serveis locals i es coneixedora de com, durant este passat exercici, es van ressentir les vendes per la falta de treballs als magatzems i pel preu de les taronges.

Damunt la taula s’exposà la col.laboració que poden exercir les dos entitats en activitats on puguen ser complementàries, Copal es brindà a fer més atractiva qualsevol campanya que es duga a terme des d’ACSA.

Es tracta d’un treball conjunt per fer visible la necessitat d’escollir sempre el producte de proximitat i autòcton, com a recurs necessari per aconseguir revertir la situació del camp i els seus productes.

Des de Copal es valorà molt positivament  tota l’activitat duta a terme per ACSA durant estos 26 anys, en activitats assolides i genèriques i altres campanyes específiques per sectors i Campanyes d’Hàbits Saludables que es continuaran impulsant este proper exercici.

ACSA és conscient de la problemàtica que hi ha amb els acords comercials que la CEE està impulsant i de com ens afectaran, i es per això que des de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, es vol donar suport, tant als llauradors com a les empreses que intenten revertir esta situació.