Seguros RGA, asseguradora de Caixa Rural d’Algemesí, ha estat reconeguda amb el Premi MorningstarSpainFundAwards 2021 pel Pla de Pensions RGA Renda Variable Espanyola PP, en la categoria de Millor Pla de Pensions de Renda Variable d’Espanya.

Caixa Rural.-   Aquest important premi és un reconeixement a la feina que Seguros RGA, l’asseguradora de Caixa Rurral d’Algemesí, realitza durant els més de trenta anys de la seva història i que, a més, confirma a l’asseguradora del Grup Caixa Rural com una de les millors en productes d’estalvi i previsió.

Carles de la Penya, director de l’àrea d’inversions de Seguros RGA, confirma que el bon comportament de el pla «RGA Renda Variable Espanyola» durant l’any 2020 s’ha degut, fonamentalment, a dos motius: el primer, a una bona elecció de valors ; i en segon lloc, a haver valorat de manera adequada i des dels primers instants, els efectes que la pandèmia podia tenir sobre l’economia i sobre els mercats financers. Durant aquesta crisi, la política ISR (Inversió Sostenible i Responsable) que portem diversos anys posant en valor, ha tingut una molt bona incidència en els valors escollits.

Els premis Morningstar, que es van donar a conèixer el dia 16 de març, reconeixen aquells fons, gestores i plans de pensions que han aconseguit un excepcional rendiment ajustat a el risc en 2020, i a llarg termini. Aquest guardó, fruit d’una rigorosa selecció quantitativa i qualitativa amb l’objectiu de premiar l’excel·lència en la gestió, és aplicada de manera consistent en tots els països europeus i asiàtics en els quals està present Morningstar.