El Patronat de la Festa de la Mare de Déu de la Salut ha renovat els càrrecs de president i secretari, que ara ocuparan Ricardo Ferragud i Miguel Ramírez respectivament.

Baix, al mig, d’esquerre a dreta, Miguel Angel Ramírez i Ricardo Ferragud, secretari i president respectivament del Patronat de La Festa.

LVA.-  Fundació per a la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí.- El Patronat de la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí es va reunir ahir 24 de novembre, per a renovar els càrrecs de president i secretari que, de forma rotatòria, corresponien als Barris de Muntanya i Capella.

La nova directiva del Patronat queda així: Ricardo Ferragud Solves (president), Miguel Ramírez Mulet (secretari), José Ricardo Esteve Plaza (president executiu).

El Patronat de la Festa, constituït en 1997, congrega a membres dels quatre barris, amb els seus dipositaris, representants de la màxima autoritat tant eclesiàstica com civil. El Patronat compta amb un Consell Assessor format per representants de totes les agrupacions que participen (mestres dels balls, de l’Escola de Tabalet i Dolçaina, personatges bíblics, entre molts altres relacionats). El Patronat funciona com a òrgan rector de la Festa amb l’objectiu d’assegurar que es preserva l’essència de La Festa any rere any.