Sebastián Fernández, Nek Romero, Juan Alberto, Dolores Aguirre i Víctor del Pozo entre els premiats de la “Setmana de Bous 2023”.

LVA.-  En una gala organitzada per la Comissió Taurina d’Algemesí, el 17 de novembre es van entregar en el Teatre Municipal els premis de la “Setmana de Bous 2023”, l’ancestral fira de jonegades que va acabar amb Samuel Navalón com a triomfador. Al valencià se li va entregar la “Taronja d’Or” i un capot de passeig brodat a mà per les artesanes locals “Hijas de Carmen Esteve”.

La “Taronja de Plata”, destinada al joneguer sense picadors més destacat, va ser per a Juan Alberto Torrijos. El rejonejador triomfador va ser Sebastián Fernández, i com a millor jònec va ser declarat “Rompe-Púas”, de Dolores Aguirre.

A Nek Romero se li va distingir amb el “Detall per al record” de Berca TV, i el guardó per al millor banderiller va anar a parar a les mans de Víctor del Pozo.

El trofeu especial “Manolo Cortés” va ser per a l’Escola de Tauromàquia de València, que enguany compleix 40 anys, que alberga en el centre a 17 alumnes d’Algemesí i que manté una estreta relació de col·laboració amb la nostra localitat.

En esta ocasió van quedar deserts els premis per a millor picador i ramaderia triomfadora. A més es van entregar diverses mencions especials a persones vinculades a l’organització i desenvolupament de la fira, com el joneguer Álvaro Cerezo, els policies Juan March i Vicente Albir, el pastor Jordi Sánchez i les penyes IEE QUE VAIG i PA L’ARRASTRE.