Era Degà d’Honor de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira, cadafaler i expresident de la Comissió Taurina d’Algemesí.

Carlos Bueno.-  Durant la vesprada del diumenge 8 de desembre, rep la trista notícia de la defunció d’Antonio José Llácer Navarro, cadafaler d’Algemesí, defensor entusiasta i gran impulsor de la seua Setmana de Bous de la qual va ser organitzador com a membre de la Comissió Taurina, que va arribar a presidir durant anys.

Toni Llácer se’n va anar en 70 anys, després de molt de temps obstinat en véncer a una dura malaltia a la qual no va aconseguir derrotar. Va ser del poc que no va poder guanyar en esta vida en la que va ser exemple de lluita, treball, esforç, dedicació i passió.

Era Degà d’Honor de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira. Distingit amb la Creu de l’Orde de Sant Raimundo de Peñafort, concedida pel Ministeri de Justícia en 2019 amb motiu de l’Aniversari de la Constitució Espanyola, i la presidenta del Consell General d’Advocacia d’Espanya el va condecorar en un acte celebrat al novembre del passat any.

Va ser un lleial defensor de la família, l’amistat i la seua devoció per la caça i els bous. Descansa en pau, amic.

NOTA: El sepeli se celebrarà a les 17.00 h. del dilluns (9 de desembre) en la basílica de Sant Jaume Apòstol.