Després d’un any especialment delicat per a l’esport, Seguros RGA, asseguradora de Caixa Rural d’Algemesí, torna a apostar per l’equip ciclista Caixa Rural-Seguros RGA i renova com a patrocinador principal.

equipo seguros rga caixa rural algemesiCaixa Rural.-  A punt d’acabar l’any 2020, especialment complicat per a l’esport d’alta competició, Seguros RGA torna a apostar pels valors d’esforç i sacrifici que, any rere any, demostra la formació ciclista. D’aquesta forma, l’asseguradora de Caixa Rural d’Algemesí continuarà sent patrocinador oficial de l’equip que porta el seu nom.

Pablo González de Castejón, Director General d’Assegurances RGA, valora així la renovació: “En Seguros RGA portem anys apostant per l’esport i continuem fent-lo en un any atípic i especialment complicat per a l’esport professional i, per descomptat, també per a les empreses. D’aquesta forma, continuarem caminant de la mà de l’equip, amb qui compartim valors. A més, aquesta aposta ens dona l’oportunitat de continuar realitzant accions solidàries de manera conjunta i continuar aportant el nostre granet d’arena a la societat. En aquests anys hem donat, juntament amb les Caixes Rurals, més de 500.000 euros a diferents accions solidàries”.

Per part seua, Juan Manuel Hernández, *mánager de l’equip, assegura: “Complir deu temporades lluint Seguros RGA en el mallot diu molt d’ells i del seu compromís, més encara si cap després d’aquest any marcat pel COVID. Durant aquest temps hem crescut junts i ara ens sentim orgullosos de la nostra aportació al desenvolupament d’una marca com és Seguros RGA. Són una inspiració i un exemple per a tot l’equip, amb les seues iniciatives solidàries i la implicació de tots els seus empleats. Els primers a alegrar-se dels nostres triomfs i a donar-nos suport en els moments difícils. Gràcies a Caixa Rural i Seguros RGA formem una família amb el màxim suport i compromís. Creuen en el que fem. Gràcies a ells podrem continuar donant oportunitats a joves ciclistes perquè desenvolupen el seu talent en el camp professional».

Gràcies a aquest acord, Seguros RGA continua enfortint el seu vincle amb la marca Caixa Rural i amb l’equip ciclista, que treballarà per a continuar sent un referent dins de l’escamot.