Un any més, la companyia d’assegurances del Grup Caixa Rural serà l’Asseguradora Oficial de la Volta a Espanya. A través d’este patrocini, per quart any consecutiu Assegurances RGA demostra el seu compromís amb l’esport i la seva aposta pels valors que transmet el ciclisme a través d’aquest patrocini.
Seguros RGA i Unipublic han signat un acord de col·laboració pel qual Seguros RGA tornarà a ser Asseguradora i Patrocinador Oficial de la Volta a Espanya. Este patrocini s’engloba dins del Pla de Potenciació de Marca que està duent a terme l’asseguradora i que també li ha portat a mostrar de nou el seu suport a l’equip Caixa Rural-Seguros RGA, del que torna a ser patrocinador oficial i que estarà present en la Volta.
D’esta manera, Seguros RGA continua aprofitant la repercussió mediàtica que ofereix la competició ciclista més important del país, al mateix temps que enforteix el seu vincle amb la marca Caixa Rural, contribuint a posicionar la companyia com a entitat capdavantera i referent en el sector assegurador.
A més, Seguros RGA aprofitarà la repercussió que té la Volta a Espanya per presentar a la seva mascota, una simpàtica espiga que divertirà a grans i xicotets durant la competició i altres esdeveniments socials en els quals participe l’asseguradora. El nom de la mascota ho triaran, mitjançant un sorteig en xarxes socials, els seguidors de Seguros RGA, els qui tindran l’oportunitat de guanyar estupends premis.