autobus ies bernat guinovart algemesi  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíL’AMPA de l’institut Bernat Guinovart té aparaulat un autobús per als alumnes que vajen a fer les proves PAU (el selectiu) els dies 5,6 i 7 de juny. Si estàs interessat pots cridar al Centre.

El centre IES Bernat Guinovart ha demanat a l’AMPA ajuda econòmica per a la contractació d’un autobús per a transportar als alumnes que van a fer les proves PAU (el selectiu) els dies 5,6 i 7 de juny.

L’AMPA té aparaulat ja un autobús de 55 persones, encara que es presenten 74 alumnes, però només el contractarà si hi ha prou alumnes que vagen a fer ús d’ell.

És per això que, si estàs interessat en què el teu fill o la teua filla utilitze aquest autobús, ho faces saber abans del dijous 30 de maig cridant al Centre – 96 245 7825 – i preguntant per Divina.