L’Ajuntament d’Algemesí incorpora un servei de biblioteca mòbil en la piscina d’estiu.

LVA.-  La Piscina Municipal d’Estiu, que va obrir les seues portes el passat 28 de juliol, incorpora ara, dos setmanes després, un nou servei per als seus usuaris. Es tracta d’una biblioteca mòbil en la nova instal·lació, una extensió de la Biblioteca Municipal d’Algemesí que oferirà una part dels seus serveis ara a l’aire lliure.

El nou servei s’iniciarà el divendres 11 d’agost i estarà disponible de dilluns a divendres d’11 a 14 hores. Personal especialitzat de la biblioteca controlarà el préstec dels materials i posarà a la disposició dels usuaris de la piscina llibres, jocs, revistes i la premsa del dia.

Els usuaris de la piscina també podran aprofitar la presència del personal tècnic per a formalitzar el carnet de la biblioteca, vàlid en tota la xarxa de lectura pública de la Comunitat Valenciana.

La Biblioteca Municipal és un referent cultural de primer ordre a la nostra ciutat. La professionalitat dels tècnics els porta a treballar també on estan els algemesinencs, que ara, el mes d’agost, és en la piscina a l’aire lliure”, assegura la regidora de Cultura, Carmina Gómez.

La piscina d’estiu compleix les funcions de practicar l’esport de la natació a l’aire lliure a l’estiu i gaudir d’activitats lúdiques en aquestes instal·lacions. La funció cultural l’afegirà ara el servei de biblioteca que serà un bon complement per als algemesinencs”, ha afegit el regidor d’Esports, Juan Enrique Ribes.