Silvia torner fallera major algemesi falla barri santa barbara  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Silvia Torner, nova fallera Major d’Algemesí. P.G.P

Silvia Torner Úbeda, de 24 anys i fallera del Barri Santa Bàrbara des de que va nàixer, serà la Fallera Major de la ciutat per 2019.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, va cridar a Silvia Torner el passat dia 27 per anunciar-li que havia sigut elegida Fallera Major de la nostra ciutat per al pròxim exercici. Silvia, que és fallera des de 1993, va ser Fallera Major Infantil de Santa Bárbara en 2004 i deu anys després Fallera Major del monument gran. A més, en 2015 va pertànyer a la Cort d’Honor de la Junta Local Fallera.

Silvia té el grau d’Educació Infantil i Educació Primaria i actualment treballa en una escoleta en Sueca. En l’actualitat està acabant la menció qualificadora de Pedagogia Terapèutica i un Màster de TIC & e-learning.