Els treballs contra panderoles, insectes i rosegadors es repetiran cada quinze dies en les zones que presenten més incidències.

LVA.-  Al llarg d’esta setmana es du a terme el treball intensiu de desinsectació i desratització en tota la ciutat. L’empresa especialitzada actua principalment en la xarxa de clavegueram per a eliminar panderoles, rates i mosquits entre altres espècies molestes per a la població que proliferen amb la calor en els mesos d’estiu.

Després d’esta fase intensiva a la fi de juny, el servei actuarà de manera puntual cada quinze dies en les zones d’Algemesí que presenten una major incidència al llarg de tot l’estiu. Els especialistes informen que una de les conseqüències immediates d’estos tractaments és que els insectes i rosegadors busquen la superfície per a poder respirar, però estan moribunds.

Des de l’Ajuntament es demana a la població que informe, al llarg de tot l’estiu, a través del web www.lineaverdealgemesi.com (disponible també en App per a mòbils) de les zones on observen proliferació d’insectes o panderoles. També poden cridar a l’Ajuntament al telèfon 962019000 per a comunicar alguna incidència.

També des del consistori es recomana que es prenguen mesures domèstiques, com per exemple, retirar objectes que puguen acumular aigua, evitar acumulacions d’aigua o de restes de menjar a casa i en l’exterior, buidar sovint els plats per a beguda d’animals domèstics, tancar depòsits o bidons d’aigua i fer un manteniment adequat de piscines, fonts i desaigües.