club triatló vialterra algemesí vitoria gasteiz la veu d'algemesiEsts any se celebrava la 10ena de la cita a la capital alabesa en què van participar alguns dels millors triatletes internacionals.
El triatletes podien participar en dues modalitats, la Full i la Half, o dit d’una altra manera en l’Ironman o mig Ironman.
D’Algemesí es van desplaçar Jaume, Kike, Alfonso, Toni, Inma i Dimitar, sis membres del Club Triatló Vialterra Algemesí per participar en la prova Half amb unes distàncies de 1,9km en el segment de natació, 93km en el de ciclisme i 21km en el de córrer.
La carrera es va celebrar el diumenge 10 de juliol amb eixida a les 8 del matí per a 2296 participants. Una vegada es va donar l’eixida, els esportistes estigueren nadant al llac Ullibarri-Gamboa, al Parc Provincial de Landa. Lloc d’alt valor ecològic pròxim a la ciutat de Vitòria-Gasteiz i on hi havia la primera transició al segment de ciclisme.
Als del Triatló Vialterra Algemesí els esperaven 92 quilòmetres per la zona d’Elguea abans de pedalar fins a la capital alabesa, lloc on tenien la transició a la cursa a peu.
Ja amb les sabates esportives, el atletes van córrer per un recorregut urbà pels parcs i passejos de la ciutat fins a la meta situada a la Plaça d’Espanya.
A la Fi, als 6 triatletes algemesinencs van ser finishers aconseguint unes bones marques personals.