SUBHASTA setmana de bous subasta semana taurina toros algemesi cadafal la veu dalgemesiAnit es va celebrar la tradicional subhasta dels llocs que configuraran la plaça de bous d’Algemesí amb un remat de 401.600 euros.

En una vetlada celebrada ahir dissabte 30 de març, la Comissió Taurina d’Algemesí va subhastar els llocs de la plaça per a la “Setmana de Bous 2019”. Es tracta d’un acte que es realitza des de mitjan segle XIX i que serveix per a adjudicar els espais on les penyes alçaran els seus cadafals.

Depenent del seu aforament i situació, cada cadafal ix a l’alça amb un preu predeterminat a partir del qual les penyes liciten segons el seu interés, rematant-se sempre al millor postor. En esta ocasió van tornar a quedar adjudicats 28 dels 29 llocs amb els que compta la plaça de bous, i de nou serà la Comissió la que construïsca i administre el cadafal que va quedar sense postor.

El remat de la subhasta va ser inferior en 36.700 euros al de l’any passat, i va quedar establit en 401.600 euros, una recaptació que constitueix el pressupost per a l’organització de la més que centenària fira de jonegades.

Demà dilluns 1 d’abril, es presentaran les candidatures per a presidir la Comissió Taurina, formada per un membre de cada penya, i en la mateixa reunió es decidiran les dates per a la celebració de la Setmana de Bous 2019, que amb tota probabilitat tindrà lloc del 21 al 29 de setembre.