Degut a tràgic incendi ocorregut a la ciutat de València, Algemesí es suma als tres dies de dol oficial decretats pel President de la Generalitat a tota la Comunitat Valenciana.

Resolució d’alcaldia

Atesa la declaració de dol oficial anunciada per la Presidència de la Generalitat Valenciana els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024, com a conseqüència del tràgic incendi a la ciutat de València, on han perdut la vida diverses persones i altres continuen desaparegudes.

Esta alcaldia, fent ús de les atribucions legals que li concedeix l’article 21 de la llei 7/85, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local

RESOLC:

Primer. Declarar els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024 el dol oficial a la ciutat d’Algemesí i onejar les banderes dels edificis municipals a mitja asta com a mostra de condol i solidaritat amb les famílies afectades.
Segon. Suspendre tots els actes oficials i festius programats durant estos dies, que seran ajornats en la mesura de les possibilitats.
Tercer. Convocar la ciutadania a concentrar-se en un minut de silenci demà, dissabte 24 de febrer, a les 12.00 hores, a la porta de l ajuntament.

Algemesí, 23 de febrer de 2024

L’alcalde, José Javier Sanchis Bretones