lluvias-emergencia-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Moment en que es tallava la cv-42 en la rotonda de Agriconsa/SOS. MOISÉS CASTELL/Prensa2


En este moment es troba tallada la CV-42 al pas per Agriconsa en direcció Almussafes. El carril d’entrada a Algemesí està transitable.
Per a accedir als polígons de Cotes i Pepe Miquel es deu entrar pel pont que passa per dalt de l’autopista venint per la depurdora o carretera d’Albalat, o per la variant, eixint per Menan direcció Almussafes fins la rotonda de SOS.
També es troba tallat el pas inferior de l’autopista (pont de Madrid), el Camí barranc (a l’altura del peatge de Silla). Els pont Roig i Blau estan oberts.
eergencia lluviasLa situació en el part oficial de les 6:00 hores s’informava que es trobaven tallats els túnels de Sant Ignasi de Loiola (Pont Blau), i Pont Roig (Parc Salvador Castell, eixida cap a Guadassuar) i el túnel de l’estació de Renfe.
També hi havia dificultats en els accessos a Copal. Ara ja es pot accedir amb normalitat
L’eixida per AP-7 i CV-42 segueix oberta.
emergencia lluviasLa carretera d’accés a l’hospital de La Ribera pel Forn de Carrascosa segueix. Es recomana utilitzar la CV-5121 (per davant a l’ITV).
Seguirem informant