PSPV-PSOE.-  Aquest equip de govern ha aconseguit dur a terme el Pla de Dinamització Econòmica i crear l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí (OTEA), dedicada a desenvolupar programes que generen valor estratègic per a les nostres àrees industrials, aconseguir ajudes i subvencions per a les nostres zones comercials i polígons, i buscar finançament per als projectes dels empresaris, comerciants i emprenedors establits a Algemesí, amb el consens de tots els grups polítics i associacions comercials i empresarials (ACSA i EMPAL).

Aquest pla ens marca el camí per a enfortir i consolidar les empreses i els comerços del poble. Una cosa tan important com la política econòmica i d’ocupació no pot canviar cada quatre anys. Per això, hem apostat per l’economia local augmentant un 59% la inversió i traçant projectes consensuats a curt termini, mig i llarg termini.

La inversió en polígons industrials havia sigut pràcticament inexistent en els anys  anteriors a l’arribada d’este equip de govern. Estos quatre anys hem augmentat la inversió en la millora d’infraestructures, serveis i recursos de les nostres àrees industrials. Hem aconseguit una subvenció de quasi 700.000 euros concedida per la Conselleria d’Indústria i l’IVACE a fi de millorar i renovar els nostres polígons. La pròxima legislatura continuarem traçant la mateixa línia ascendent de pressupost i recursos humans per a crear més sòl industrial que afavorisca la inversió de noves empreses.

Donem suport i impulsem totes les activitats de dinamització i promoció del nostre comerç i, a més, hem començat a elaborar un projecte de Centre Comercial Urbà que ens proporcione unes línies estratègiques a desenvolupar en els pròxims anys. El Centre Empresarial Virtual «Algemesí ho té tot» ja està en marxa, perquè tots els comerços, empreses i serveis locals puguen tindre una web gratuïta gràcies a la qual qualsevol possible client podrà accedir a un aparador d’Algemesí i les seues botigues. A més, enllaçarem una App i impulsarem la creació d’una xarxa de venda en línia (online).