El secretari general del PP ha visitat Algemesí en l’últim dia de campanya.

 
leopoldo garcia egea jose javier sanchis isabel bonig belen hoyo agencia prensa2 moises castell

Hoyo, García Egea, Sanchis i Bonig en la inaugiració de la seu.

PP Algemesí.-  El secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, ha visitat este matí Algemesí per a inaugurar la seu del PP local, situada en el carrer de Cervantes, 35. També han volgut estar presents en este acte la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, la cap de llista al Congrés per València, Belén Hoyo, el cap de llista al Senat, Fernando de Rosa i multitud de càrrecs del partit i membres de les diferents candidatures.

 
Els presents han tallat la cinta inaugurativa i destapat la placa que recordarà el moment històric per als Populars d’Algemesí, ja que és la primera vegada que un secretari general del PP visita el nostre municipi. En els parlaments, Vicent Ramón Garcia, president del PP local, ha donat les gràcies als presents per la seua assistència i per seguint fent del PP un gran partit, que ha demostrat al llarg de la seua història la capacitat per a governar.
 
Per la seua part, José Javier Sanchis, portaveu del Grup Municipal en l’Ajuntament i cap de llista en les últimes eleccions, ha agraït a Teodoro García la seua presència a Algemesí en l’últim dia de campanya, havent més de 8.000 municipis en tota Espanya per a triar. Sanchis ha afegit que el nostre país no pot aguantar ni un minut més a un president com Pedro Sánchez i ha incidit en la necessitat de confiar en el projecte de Pablo Casado per la seua solvència, al mateix temps que ha agraït als afiliats i militants la seua labor i esforç per a fer-ho possible el proper diumenge.
 
Teodoro García Egea ha mostrat la seua satisfacció per visitar la Comunitat Valenciana per a inaugurar una nova seu. «Això significa que el Partit Popular està viu, i la prova és que en tots els pobles i ciutats sempre trobes una seu del PP, i això no poden dir-ho tots els partits». El secretari general del PP ha aprofitat les últimes hores de campanya per a llançar un missatge molt clar a la ciutadania que garantisca el desbloqueig actual: «el vot a Pablo Casado val per dos, perquè votar a Ciutadans, a Vox o a Compromís significa votar a Sánchez».