El Jardí Botànic acull “Terres i temps”, una evocadora mostra pictòrica de l’algemesinenc Josep Esteve Adam que estarà oberta fins al 12 de setembre a les sales Hort de Tramoieres i Estufa freda.

terres i temps esteve adamLVA.-  Des de la seua perspectiva particular, Esteve Adam s’aproxima a dos àmbits valencians de gran significació: les terres de la marjal, veïnes a un espai tan emblemàtic com l’Albufera -però que també podrien ser altres zones d’aiguamolls valencians-, i les terres de l’interior, seques i dures. Tots dos ecosistemes són canviants, testimonis muts del pas del temps, però vius.

Amb “Terres i temps”, l’artista d’Algemesí presenta una sèrie de pintures que van des de l’anotació quasi fotogràfica a l’obra de gran format. El comissari de la mostra, Vicent Escartí, subratlla que Esteve Adam “se sent atrapat en la delícia que significa poder plasmar el paisatge d’un món que s’obri davant d’un mateix, que se’ns presenta quasi infinit i, en alguns aspectes, veritablement intangible”.