Un vehicle procedent del barri del Carrascalet va ser tirotejat. A hores d’ara la policía està investigant el fets.
Veïns del barri del Carrascalet van ser tirotejats dilluns a la rotonda d’Europa. El vehicle amb el que circulaven va rebre diversos impactes de bala mentre intentaven fugir. Dels diversos dispars, un d’ells, va impactar en la lluna d’un vehicle que circulava per la rodalia i el seu ocupant va rebre l’impacte dels cristalls, per la qual cosa va necesitar atenció sanitària.
A la fi, els ocupants del vehicle perseguit van aconseguir refugiar-se a la prefectura de policía local d’Algemesí mentre els pressumptes agressors van fugir.
Fins el lloc dels fets es desplaçaren primerament membres de la policía local, i posteriorment de la policía nacional i científica per a recollir dades per a intentar esclarir els fets.
Encara es desconeixen els autors dels mateixos, però tot apunta a que pressumptament, una disputa durant el cap de setmana en una discoteca d’Alginet en la que va resultar ferida una persona que a hores d’ara es troba hospitalitzada en estat greu, potser poguera ser el detonant.
Durant el dia d’avui s’ha desplegat un ampli dispositiu de policía local i policía nacional per la zona com a mesura preventiva.