Diumenge 16 de febrer es va celebrar l’II Campionat Autonòmic de Cross per equips a Orihuela, on les atletes del C.A. Algemesí van competir contra els millors clubs que han estat lluitant durant tota la temporada del Circuit Autonòmic de Cross.

club atletisme algemesiLVA.-  En la categoria Cadet (SUB-16) les atletes Gemma Cucarella Eleuterio, María Valbuena de Vera, Miriam Peñarrocha Cerveró, Natalia Pallás García del Bust, Nuria Morales Fayos i Sofía Aranda Expósito van aconseguir pujar al podi com a millor club autonòmic i, a més, l’atleta Natalia Pallás va guanyar la carrera de 3.200 metres amb una marca de 12’20’’.

D’altra banda també hi ha que destacar que dissabte 22 de febrer es va disputar la Final Infantil Individual (SUB-14) dels Jocs Municipals a València, on van participar els millors atletes autonòmics. L’atleta Álex Almerich Mont, del C.A. Algemesí, va aconseguir un doblet d’Or en les proves de 60 metres llisos amb una marca de 8’’22 i en 500 metres llisos aconseguint la millor marca autonòmica d’1’20’’30.