L’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, va entregar ahir dijous 22 de juny, el seu IX Reconeixement a la trajectòria empresarial al gerent de Persiloz.

LVA.-  En una multitudinària gala celebrada en l’Hort de la Vila d’Algemesí, l’Agrupació Empresarial local va premiar amb la seua tradicional distinció anual la trajectòria de Toni Lozano, gerent de PersiLoz, una empresa emblemàtica i més que reconeguda en el municipi i en la resta de la Comunitat Valenciana des de fa 40 anys, un negoci familiar que va començar el seu pare amb la venda de mobles i fabricació i reparació de persianes, i que Toni, amb gran visió empresarial, va dirigir cap al que hui és el seu negoci.

Mobles Lozano va començar en la dècada dels 70 i, després de passar per diferents ubicacions, PersiLoz es troba ara en el Polígon de Xara. Al llarg de les últimes quatre dècades ha superat tot tipus de dificultats, primer amb l’esclat de la bambolla immobiliària en 2008, que va obligar moltes empreses a cessar la seua activitat, i posteriorment amb l’arribada de la COVID-19, la guerra rus-ucraïnesa i el llàtig de la inflació.

EMPAL compta amb més de 190 empreses associades que representen més de 1.500 llocs de treball a Algemesí, i la seua Junta Directiva va acordar en 2013 establir un mecanisme que permetera reconéixer i posar en valor la trajectòria d’aquelles persones emprenedores que hagueren destacat a conseqüència dels seus actes i les seues qualitats. En esta ocasió es va entregar el “Reconeixement” corresponent a la novena edició.

Després del parlament del guardonat, l’acte va ser clausurat per Mariano Clemente, president de l’Agrupació, i per José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí.