La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha llançat la V edició de la Ruta de la tapa on 20 establiments locals oferiran tapes a 1,50 euros durant els dijous d’aquest mes (5, 12, 19 i 26 de maig). Des de l’Ajuntament es busca, amb aquesta campanya, promocionar el sector de l’hostaleria i la restauració local.

LVA.-  En aquesta quinta edició, els establiments participants repartiran entre els seus clients i clientes “rasca i guanya” on s’amagaran tapes gratis que es podran consumir en l’establiment on ha tocat la butlleta; Targetes Activa amb valor de 40 euros que es podran utilitzar en els més de 200 establiments adherits; una botella de vi de Marqués de Riscal i un lot de marxandatge que inclou llibreta i bossa de cotó de #laTerreta.

La regidora que encapçala la iniciativa, Palma Egido, ha declarat en la presentació de la ruta que tornar a realitzar aquesta activitat després dels dos durs últims anys “és una bona oportunitat per a demostrar el nostre suport a l’hostaleria i tornar a posar en rellevància la gastronomia de la nostra localitat.”

Com en altres edicions, es podrà votar a la Millor Tapa 2022 a través del qüestionari https://forms.gle/gKC61zgs6NK2Nz5RA. Només es podrà votar una vegada però és possible modificar la resposta fins al 31 de maig. Per a consultar el llistat així com el plànol dels bars participants cal accedir al següent enllaç de la pàgina web municipal : https://www.algemesi.es/pagina/campanyes-dinamitzacio-comercial-2022?fbclid=IwAR3K2TBWY097UupjcO4R7leJEYr3ay-9Lo9xgxpycB_H67dw0H0u_U3hdkg