Durant els pròxims dies 4, 11, 18 i 25 -els dijous de maig-, en 18 establiments hostalers d’Algemesí torna a celebrar-se la Ruta de la Tapa.

LVA.-  Algemesí reprén la seua cita amb la “Ruta de la Tapa”, un esdeveniment que se celebrarà durant tots els dijous de maig, concretament els dies 4, 11, 18 i 25 en 18 establiments hostalers de la localitat. Les tapes tindran un preu de dos euros i la beguda es cobrarà apart.

Els locals participants són: Restaurant Valhalla, Bar Colón, Dulce Tentación, La Tasqueta del Mantellino, Café Bar Chester, Manhattan, Guateke, La Bodegueta, La Trobada, Reviejo, Mel de Romer, Trencadís, L’Encontre, Al Tall, Bar Beer, Pizza Pala i Miranda’s.

En esta IV edició, la competència per fer-se amb el premi a la millor tapa o almenys aconseguir un lloc en el podi, que l’any passat van copar Miranda’s, Tapaina i Valhalla, es presenta encara més interessant si cap. Tots ells presentaran tres tapes que competiran pel primer premi.

Sumada l’oferta d’estos 18 participants es comptarà amb 54 tapes entre les quals es troben les tradicionals i altres més creatives i noves.

Des de l’Ajuntament d’Algemesí es busca promocionar el sector de l’hostaleria i la restauració local amb esta activitat que cada any atrau a un major número de persones, tant veïns com també en la resta de les localitats de La Ribera.

La regidora que encapçala aquesta iniciativa, Palma Egido, ha declarat que “la Ruta de la Tapa s’ha consolidat com una cita ineludible en el calendari que posa de rellevància la gastronomia de la nostra ciutat, al mateix temps que potenciarà i revitalitzarà l’hostaleria local, que té molt a dir en el panorama gastronòmic valencià”.