L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha emplaçat als sis grups municipals a consensuar un reglament municipal que reculla uns paràmetres a l’hora de confeccionar una estructura d’equip de govern adequat per a la ciutat, que reflectisca el personal alliberat i els sous que es consideren acceptables per a dur a terme la gestió municipal. 

ajuntament algemesiLVA.- Aquest reglament seria la guia per a constituir futurs governs municipals des del consens “en un número d’alliberats i de sous que siguen raonables. Per tant, emplace a tots els grups per a que en algun moment de la legislatura ens reunim tots els grups i siguem capaços de consensuar aquest reglament”, ha assegurat Trenzano.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa en el ple on s’ha aprovat el personal de confiança i els salaris que percebran tant els quatre regidors amb dedicació exclusiva, com els tres assessors de grups municipals.

Per a l’alcaldessa, “portem dotze anys a voltes amb el tema quan estem d’acord en la part bàsica, però ens perdem en la demagògia política i ja és hora de decidir quina estructura de govern necessita Algemesí i tancar així aquests anys de desacords”. 

Segons Marta Trenzano, “tots som conscients que un ajuntament com el nostre necessita mans per a treballar perquè, en cas contrari, es pot produir una paràlisi del consistori. La ciutat necessita estabilitat i capacitat de treball per a afavorir el creixement d’Algemesí”.