El cap de família s’encarregava de subministrar la droga emprant per a això el vehicle retolat de l’empresa en la qual treballava.

LVA.-  Els agents han registrat dos habitatges, on han localitzat i intervingut un total de 17 grams de cocaïna fraccionats en 22 dosi, 420 euros en efectiu, una bàscula de precisió, dues armes curtes de foc real, dues armes d’aire comprimit i gran quantitat de munició.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Algemesí a tres persones, dos homes i una dona, de 28, 49 i 55 anys respectivament, d’origen espanyol i membres d’una mateixa família com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a grup criminal, després de pel que sembla vendre cocaïna amb el mètode de “telecoca”. Així mateix, a dos d’ells també se’ls imputa un delicte de blanqueig de capitals. S’han intervingut 17 grams de cocaïna fraccionats en 22 dosi, 420 euros en efectiu, una bàscula de precisió, dues armes curtes de foc real, dues armes d’aire comprimit i gran quantitat de munició.

Les investigacions es van iniciar a l’inici de l’any, després de tindre coneixement els policies que un matrimoni i el seu fill podien estar dedicant-se a l’adquisició, manipulació i posterior venda a la menuda de cocaïna amb la modalitat del “telecoca” en la localitat d’Algemesí i localitats limítrofes, valent-se per a això del vehicle retolat de l’empresa on un d’ells ocupava un lloc de responsabilitat.

Els agents van esbrinar que el cap de família s’encarregava de subministrar la droga majoritàriament en el seu horari laboral, emprant per a això el vehicle retolat de l’empresa, desplaçant-se a qualsevol punt on li emplaçaven els compradors previ contacte telefònic. D’aquesta manera evitava alçar sospites, dificultant així la labor dels investigadors.

Després de diversos dispositius de vigilàncies, els agents van interceptar a l’investigat quan es dirigia al seu lloc de treball en el vehicle de l’empresa, localitzant a l’interior de la palanca de canvis del mateix diverses dosis de pel que sembla cocaïna, després de la qual cosa van procedir a l’entrada i registre de dos habitatges propietat del sospitós, intervenint un total de 17 grams de cocaïna fraccionats en 22 dosi, 420 euros en efectiu, una bàscula de precisió, dues armes curtes de foc real, dues armes d’aire comprimit i gran quantitat de munició.

Davant tals fets, els agents van detindre al sospitós i a la seua parella que es trobava en un dels domicilis, com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública i blanqueig de capitals. Posteriorment també es va detindre al fill de la parella com a presumpte autor dels delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública.

Dels arrestats, sense antecedents policials, un ha passat a disposició judicial mentre els altres dos han quedat en llibertat després de ser sentits en declaració no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan foren requerits per a això.