Juan Alberto va torejar dimarts en la plaça de bous Jódar. Va lidiar dos jònecs de Roque Jiménez i va tallar tres orelles.

Carlos Bueno.-  Dimarts passat, dia 5, Juan Alberto Torrijos va participar en la classe pràctica celebrada en la plaça jienense de Jódar, un festeig que s’havia ajornat el diumenge anterior a causa de la pluja. El joneguer algemesinenc va haver de lidiar el seu jònec i també el del seu company El Garci, que va resultar ferit.

El primer animal va resultar deslluït, però Juan Alberto el va rebre amb llargues canviades i en la faena de muleta va demostrar la seua disposició i fermesa i li va tallar una orella a pesar que va punxar en una ocasió abans d’aconseguir l’estocada.

El segon va traure millor condició, i el d’Algemesí el va entendre perfectament per a torejar-lo amb gust i empaque, amb molt de temple i relaxació a pesar que va actuar amb els 20 punts de sutura que li havien posat en la cuixa dreta en la plaça toledana de Mejorada una setmana abans. També el va punxar una vegada, però en esta ocasió el premi va ser doble gràcies a la gran faena que havia realitzat.