nous-musics-2017 jmg la veu d'algemesíEl pròxim dissabte 18 de novembre té lloc l’entrada oficial dels nous músics a la Banda Simfònica d’Algemesí, un dels actes més entranyables i esperats que amb motiu de la festa de Santa Cecília organitza la Societat Musical d’Algemesí.
A les 17.30 hores, la Banda Simfònica eixirà en cercavila des de la seua seu, a la Plaça del Teular, per a recollir als nous músics a les seues cases. Aquest any són tretze els components que s’incorporen al planter de l’agrupació algemesinenca: Enrique Girbés Palanca (Oboè), Alberto Viel Sanz (Oboè), Clara Blasco Ferragud (Clarinet), Sara David Oliver (Clarinet), Juanvi Girbés Palanca (Clarinet), Marc Ramírez Escrivà (Saxòfon), Àngel Llobell Rosell (Trompa), Paula Rubio Albelda (Trompa), Josevi Almela Domínguez (Trombó), Raúl Juan Aguilar (Trombó), Andreu Borràs Reche (Bombardí), Juanma Almela Domínguez (Tuba) i Andrea Girbés Segura (Violoncel).
Una vegada recollits els nous músics, tota la Banda, així com familiars, amics i simpatitzants, celebraran un emotiu acte introduït recentment que, tot i celebrar-se a l’Ajuntament, pretén donar tot el protagonisme a l’entitat musical i als tretze components que entren a formar part de la Banda. Allí, tindrà lloc una cerimònia on se’ls entregarà als nous músics la insígnia de la Societat Musical i tant companys de banda com directius els dedicaran unes paraules de benvinguda.
Per a tancar com cal aquest dia festiu, es celebrarà un sopar de germanor per a tots els músics i tots aquells que vulguen acompanyar-nos.