ad scooter club-piraguismo-consorci provincial bombers valencia-gera-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Un dels dispositius de reserca. LVA

Un equip de bussos de la Guàrdia Civil ha trobat el cadàver el Luís G, el piragüista que va desaparèixer ahir divendres.

Sobre les sis de la vesprada de hui dissabte 12 de gener, un equip del Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques ha trobat el cos sense vida de Luis G, el piragüista que va desaparèixer en aigües del riu Xúquer i a qui es portava buscant des de les 16 hores d’ahir divendres.

Fins a les instal·lacions del Schooter Club d’Algemesí s’havien desplaçat els bombers del parc d’Alzira amb una zodiac, el grup de rescat en altura (GERA), patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, diversos voluntaris de la brigada forestal de Divalterra i de Vallada, així com membres de l’ONG Intervenció, Ajuda i Emergències (IAE) amb gossos ensinistrats.

Sobre les 21.30 hores d’ahir divendres es va trobar la piragua, i hui ha sigut trobat el cos a uns 100 metres d’on va aparèixer anit la seua embarcació. Psicòlegs del 112 estan en el lloc de l’accident atenent els seus familiars.

Luis, de 58 anys, era veí d’Algemesí i va treballar de jove en electrodomèstics Ferrís. Des de fa temps vivia a Gandia, encara que solia vindre sovint per a estar al costat de la seua mare, que va morir fa uns mesos.