L’Associació CAMA d’Algemesí ha participat en diferents modalitats esportives amb bons resultats per cadascun dels grups.

Cama informació.- El passat cap de setmana, l’Associació CAMA d’Algemesí participà en diferents modalitats esportives que la Federació FEMECV va organitzar. Diversos membres del club van competir en cadascuna d’elles amb bons resultats per cadascun dels grups.

El dissabte 12 de març, a la ciutat de Benissa, la Secció de Trail va estar present en la “Perimetral de Benissa 23 km, 42 km, 75 km”, Es tracta de tot un clàssic en aquest tipus de curses. Enguany, en la seua IX edició, tres membres del CAMA participaren en la modalitat Marató, on Vicent Barberá, Raül Hurtado i Alfredo Roig tingueren per davant 42 km de sendes i 1726 metres de desnivell per gaudir de les muntanyes de les Marines Alta i Baixa, passant per les poblacions de Benissa i Senija amb situacions complicades que hagueren d’intentar defendre-les queda’n en bones posicions.

A la ciutat alacantina d’Almoradí, el camer Moisés Boullosa participà en la Copa d’Escalada de Bloc de la Comunitat Valencià 2022 dins de les activitats de FEMECV quedant en vuitena posició amb un total de 86 punts repartits de la següent manera: Vinaròs 40 punts, Callosa 22 punts i Almoradí 22 punts. La següent competició de Bloc serà el 2 d’abril, on competirà junt amb al company German Añó.

A la mateixa ciutat, al poliesportiu Municipal Venancio, començà la Primera prova de la lliga infantil d’escalada. Els participants del CAMA menuts quedaren amb unes bones classificacions, tot un orgull pel treball que estan realitzant. En aquesta prova formaren part els alumnes de l’escola d’escalada amb les següents classificacions: Pau 3a posició, Mario 4a posició, Marc 7é i Salut 13.

Dins dels cursos de formació que el CAMA ofereix a tots els associats, la setmana passada va tindre lloc “el Curs d’iniciació a l’Escalada en roca” guiada per Vicent Josep Esteve. Començà divendres 11 març telemàtica, dissabte 12 al rocòdrom i diumenge a Montesa.

El diumenge segueixen les eixides de senderisme pels BOSCOS DEL PAÍS VALENCIÀ guiat per Joanma Romero, qui s’ocupa de muntar unes rutes pels nostres boscos des de Castelló fins Alacant i fer que es puga ensenyar i gaudir tot allò que la natura ofereix.

Qui vulga gaudir d’aquest mont de natura sols ha de contactar amb l’e-mail cama@cama-algemesi.org o seguir al https://www.facebook.com/CAMA-196494493778114