Una jornada menys i un punt més que no és suficient per a evitar el sofriment en les tres jornades que resten de campionat de cara a segellar la salvació com més aviat millor. I es que després de la victòria de l’Oliva, i encara que en cas d’empat a punts l’Algemesí sempre estaria davant, el descens s’ha ficat a tan sols tres punts de distància.

L’equip de Navarro va eixir concentrat i intens al partit, prova d’això es que Aitor, encara no complit el primer minut, tingué a les seues botes una clara opció de gol que no va saber definir. Els locals pretenien avançar-se prompte i controlar el partit per facilitar d’eixa forma la victòria. El Canals, amb l’ex roget Álvaro per banda, no es deixava veure per l’àrea de Javi. A pesar que el partit anà perdent en intensitat Aitor la va tindre al quart d’hora. El algemesinenc se’n va anar per banda, entrà a l’àrea, però es tirà el baló molt avant facilitant així la feina al porter visitant Borja.

En la primera arribada clara del Canals, i a través d’un córner, aplegà el 0-1 de Josep que rematà totalment sol a l’àrea menuda. Per sort per a l’Algemesí la reacció va ser ràpida: tres minuts després del gol en contra Vargas, amb tranquil·litat, aprofità un bon baló d’Anton per fer l’empat. Inclús gaudí Aitor, novament, de la possibilitat de fer una remuntada ‘exprés’ però el seu remat acrobàtic no travessà la línia de gol, amb Antón d’assistent novament. Però de nou el Canals va fer patent la seua efectivitat. Un error de Raül va fer que Álvaro recollira el baló i a la contra ficara, abans del descans, al seu club per davant.

A la volta de vestuaris els rogets eixiren per totes a la recerca de la remuntada i d’uns punts importants, però en aquest període també aparegueren l’àrbitre i el linier que foren clars protagonistes. Adrián que a la primera part va traure diverses faltes, va servir una falta des de l’esquerra que Vargas va convertir en un 2-2 que no pujà al marcador al senyalar l’assistent d’enfront de tribuna un inexistent fora de joc. A partir d’aquesta jugada el mateix linier es va dedicar a desquiciar a l’Algemesí senyalant fora de joc rere fora de joc. Alguns eren, altres no, i privaren als rogets de més jugades d’atac. Per si fos poc, Abellàn ficava més terra pel mig amb altre fàcil remat a l’àrea local. No encaixà mal el colp l’equip del Municipal i Litos aparegué per a retallar distancia al minut 57. Adrián aconseguia l’empat en altra acció polèmica en la qual una caiguda dins l’àrea de Vargas va ser treta fora pel col·legiat. A pesar d’això el mig centre li pegà fort per baix per empatar. Rafa i Ferran sofriren caigudes dins l’àrea als últims instants per no es senyalà cap penal.

Ara l’Algemesí haurà de visitar La Forana d’Alginet per enfrontar-se a un equip que es juga les seues últimes opcions de promoció.

Fitxa tènica:

Algemesí CF: Javi, Eric, Rafa, Ferran, Carlos, Raúl, Adrián, Litos, Antón, Vargas i Aitor.

UD Canals: Borja, Izan, Abellán, Bonet, Chuso, Álex, Javi Calatayud, Sergio Climent, José Manuel (Carlos Calatayud, 83′), Álvaro (Moltó, 76′) i Josep.

Gols: 0-1 Josep (25′); 1-1 Vargas (28′); 1-2 Àlvaro (43′); 1-3 Abellan (51′); 2-3 Litos (57′); 3-3 Adrian (83′).

Àrbitre: Martínez Morillo. Amonestà pels locals a Ferran, Raül, Litos, Aitor, Antón i al preparador físic Alberto Ortiz. Pels visitants a José Manuel y Javi Calatayud . Expulsà per doble groga al minut 83 al visitant Bonet.