Vicente Carlos Chilet. President de la Junta Local de Confraries.-  Aquest és el segon any que s’ha tingut que suspendre la Setmana Santa d’Algemesí. Si en 2020 ens va sorprendre la pandèmia a pocs dies d’iniciar els actes, aquest any, en el que teníem esperança d’eixir, hem vist altra vegada que l’obligació de la Junta era suspendre els actes on la gent s’ajuntava per a acompanyar els diferents passos.

No obstant, les diferents confraries, per a que la gent puguera dedicar el seu moment d’oració i acompanyaren a Jesús en la seua passió, mort i resurrecció, van crear en les parròquies i a la Capella de la Troballa un espai per a poder visitar les imatges (Crist Rei, Silenci i Ntra. Sra. al Peu de la Creu en San Pius X; Soledat, Crist de l’Agonia i Natzarè en Sant Jaume; i Ecce Homo a la Capella de la Troballa). També es van poder seguir tots els actes litúrgics als diferents canals de les parròquies en Youtube.

Des de la Junta de Confraries volem donar les gràcies a totes les confraries que fan possible mantenir viva la Setmana Santa d’Algemesí, una de les festes més antigues a la nostra ciutat. És per això que estem recopilant imatges, vídeos i tot el material gràfic possible de la Setmana Santa d’Algemesí. Si teniu fotos, vídeos o alguna informació que cregueu que pot aportar a documentar-la podeu enviar-ho a AlgemesiSemanaSanta@gmail.com.

Esperem que 2022 siga un any on tots puguem tornar viure totes les festes i celebracions al carrer.