La Policia Local d’Algemesí deté a un home per cometre suposadament robatoris amb força.

LVA.-  La Policia Local d’Algemesí ha detingut un home de 33 anys després de cometre suposadament dos robatoris amb força. El detingut, reincident amb diversos delictes contra la propietat, estava colpejant una porta d’un establiment de ‘vending’ quan la patrulla l’interceptà “in fraganti”. Es tracta d’una persona que tenia pendents ordres de cerca, detenció i personació ordenada per alguns jutjats de la província per altres robatoris de vehicles i robatoris amb força, violència i intimidació.

Els fets van succeir mentre els agents de la Policia Local duien a terme tasques de vigilància nocturna i van observar un individu amb una actitud sospitosa prop d’un camió estacionat. En el moment en què va ser sorprés pels efectius policials, aquest fugí entre la foscor per les vies del tren i es comprovà que el camió tenia el vidre posterior fracturat i tot l’interior estava rebolicat.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, es rebé l’avís que un home, la vestimenta del qual coincidia plenament amb l’autor de l’incident anterior, es trobava colpejant una porta d’un establiment de màquines expenedores. Immediatament, va ser interceptat pels agents quan es disposava a fugir de nou del lloc dels fets i es confirmà que la porta del comerç acabava de ser forçada.

En el moment de la detenció, el delinqüent portava dos carros plens de productes de les màquines ‘vending’. A més, de l’interior del camió que suposadament havia acabat de violentar, havia agafat, entre altres objectes més, un maletí, una bossa de ferramentes, jocs de claus i una gran quantitat de targetes de repostatge a nom de l’empresa propietària del vehicle.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Kiko Reinoso, ha declarat: «Des de la Policia Local i l’Ajuntament d’Algemesí, animem la ciutadania perquè continueu informant-nos de qualsevol actitud sospitosa que observeu als nostres carrers i camins rurals. Vosaltres sou els nostres ulls dins de la població».