algemesi cf preferent moises castell la veu d'algemesiDe la forma més cruel. Així ha va abandonar l’Algemesí la categoria en un partit on solament li valia guanyar. Rafa va avançar als rogets passada la mitja hora, però un gol de Vito quan ja quasi es tocava la salvació amb les mans, va evitar la gesta visitant.

No van eixir nerviosos al terreny de joc els pupils de Navarro, tot el contrari. Tots els jugadors van calfar amb la màxima intensitat i concentració abans d’afrontar un xoc crucial, abans d’agafar l’últim tren que quedava per a evitar el descens després de ser l’equip que menys jornades (4 explicant la d’ahir) ha estat en la zona roja de la taula.

Va arrancar molt fort l’Algemesí que es va fer ràpidament amb la possessió de l’esfèric i va començar a cercar la porteria contrària. Tant és així, que en el minut 3 es va poder haver avançat en el marcador després de caçar Ferran una pilota servida per Adrián, però el linier va assenyalar fora de joc davant la incredulitat de l’afició algemesinenca i del mateix jugador que es posava les mans en el cap. Gens va canviar el guió. Tot seguit va ser Aitor el que va disparar però el seu intent el va rebutjar porter suecà.

El Sueca amb prou faenes es va mostrar en atac, almenys en aquest acte. Clausí i Migui van voler combinar en curt però l’expeditiva defensa de l’Algemesí evitava qualsevol tipus de perill sobre la porteria de Javi. En el minut 15 Litos va enganxar una xut amb l’esquerra que va acabar pegant en la fusta i deu minuts després va ser Adrián, de falta directa, el que també es va trobar amb ella, aquesta vegada després de posar en joc una falta llunyana.

Al final la insistència va tenir el seu premi: Adrián va servir una falta en tres cambres i Rafa va aparèixer per a rematar a gol i posar la primera pedra de l’objectiu. S’havia fet el més difícil. Va voler l’Algemesí marxar al descans amb un gol més de renda, però no ho va aconseguir.

Després del pas per vestuaris no es va alterar el guió. Renzo va provar el llançament des de fora de l’àrea en l’arrencada però se li va marxar lleugerament desviat. La primera acció de perill favorable al Sueca va arribar passat el minut 50. Va dubtar Javi i es va internar Migui en l’àrea, però entre Rafa i Adrián li van pispar la pilota evitant el seu tret. Aitor, incansable tot el partit, va disposar de la més clara per al seu equip.

Es va plantar pràcticament solament davant Femenía però va voler ajustar-la tant que la pilota va acabar anant-se fóra. Perdonava l’Algemesí que es jugava molta amb un marcador tan curt. Es va notar l’esforç físic de l’Algemesí en els últims minuts el que va permetre al Sueca enviar algun que un altre centre ben resolt per la saga rogeta. El Sueca va començar també a emprar-se amb duresa tallant cada intent de contra visitant. Llavors va arribar el gol de l’empat. Corria el minut 89 quan Vito va rematar a gol amb la testa una falta lateral. Ja no va haver-hi temps de reacció, encara que sí per a l’expulsió de Edu Osca que va propinar una puntada dura i sense sentit a Litos en el centre del terreny de joc.

Decepció i cares molt llargues, tant entre tota la plantilla i cos tècnic com entre els seguidors congregats en l’Infantil. Així va ser el final de l’Algemesí en Preferent. No es pot negar l’esforç de l’equip del Municipal fins al final, encara que tampoc es pot obviar la mala sort que els ha acompanyat durant tota la campanya. Es pot dir que fins a l’últim minut de l’últim partit.

Fitxa tècnica:

Algemesí CF: Javi, Eric, Ferran, Rafa, Iván, Renzo, Raúl, Adrián, Carlitos, Javi i Vargas.

SD Sueca: Femenía, López, Iker, Simón, Adri, Ernest, Sala (Vito, 53′), Clausí (Fos, 58′), Migui, Calçat i Edu Osca.

Gols: 1-0 Rafa (32’); 1-1 Vito (89’);

Àrbitre: Úbeda Cuadros. Va amonestar pels locals a López i Migui. Pels visitants a Vargas, Renzo i Carlitos. Va expulsar (min. 90) al visitant Edu Osca.