indigent pallissa algemesi barri del ravaldanys irreparables en el crani i un ull a més del trencament de diversos ossos del cos moisés castell la veu d'algemesí

Lloc on Santos habitualment dormia. MOISÉS CASTELL


Santos, un dels indigents que demana almoina a Algemesí, va rebre una tremenda pallissa el passat 31 de maig en el barri del Raval. Pel que sembla va ser brutalment colpejat per dos persones mentre estava lligat, produint-li danys irreparables en el crani i un ull a més del trencament de diversos ossos del cos. En estos moments les forces de seguretat estan investigant les raons de la tremenda agressió que té a la víctima debatent-se entre la vida i la mort.
Santos va nàixer a Saragossa però vingué a viure a València amb la seua família quan només tenia tres anys. Eixe mateix any els seus pares van morir en un accident de trànsit i es va criar amb els seus avis. Després d’estudiar va començar a treballar com a obrer i es va casar. Avatars de la vida van provocar que perdera la seua ocupació, la seua família i acabara arruïnat. Ara té 44 anys i porta quatre demanant a Algemesí i dormint en la caseta d’una empresa abandonada per la zona de Crist de l’Agonia.