EMPAL ES REUNEIX AMB L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ PER A PLANIFICAR LES ACTUACIONS SUBVENCIONADES PER IVACE.

LVA.-  L’Agrupació Empresarial d’Algemesí es reuní durant el matí d’ahir amb l’Ajuntament d’Algemesí i els seus tècnics per a planificar les actuacions que es realitzaren en els diferents polígons, actuacions que vénen subvencionades per IVACE i que la quantia ascendeix a quasi un milió d’euros en millores per a aquests.

Els empresaris i empresàries d’Algemesí s’han reunit amb el consistori amb l’objectiu de planificar les actuacions de millora viària, il·luminació, senyalística i altres perquè aquestes obres afecten de la menor manera possible al funcionament d’aquestes i es realitzen de la forma correcta.

Per part d’EMPAL a través del seu president, Mariano Clemente s’ha posat de manifest que es marca com a principal que les actuacions es basen en a part de les millores, a solucionar problemes en les àrees industrials quant a l’evacuació d’aigües.

La ciutat d’Algemesí ve patint des de fa anys, igual que a tota la comarca, pluges molt fortes que provoquen desperfectes, i és prioritari posar tots els esforços a minimitzar danys.

Per part del consistori, Palma Egido Regidora de Promoció Econòmica ha traslladat a EMPAL que el benestar de les empreses és una prioritat.