La Regidoria de Turisme llança este mes de setembre la nova visita virtual a la Basílica de Sant Jaume Apòstol, per a donar a conèixer al visitant un dels monuments més emblemàtics de la ciutat d’Algemesí.

LVA.-  Amb la visita virtual el visitant pot recórrer els punts d’interès de la Basílica de Sant Jaume, tals com la Capella de la Comunió, la façana, el claustre, l’imponent retaule de Francesc Ribalta, que es pot veure al detall, o la Capella de la Senyora Pepa.

Esta ferramenta permetrà als usuaris realitzar el tour virtual per la basílica de forma autònoma i dinàmica. Tan sols hauran d’accedir a través de l’enllaç de la visita o escanejar el codi QR que estarà al seu abast al Museu Valencià de la Festa i a les Oficines de Turisme.

La visita virtual es composa de 15 parades amb imatges de 360º, contingut multimèdia, galeries fotogràfiques, informació contextual en valencià, castellà i anglès, i vídeos d’algunes de les peces més representatives de la basílica, com és el cas de l’orgue i del toc de campanes. A més a més, la visita inclou una panoràmica de 360º de la ciutat des del punt més alt del campanar.

Aquesta visita se suma a la ja existent visita virtual del Museu, l’audioguia d’Algemesí i la Ruta de la Llacuna del Samaruc.

La Regidoria de Turisme continua apostant per aquest tipus d’accions destinades a apropar al visitant els recursos turístics de la ciutat. En paraules d’Edgar Bresó, Regidor de Turisme: “Les ferramentes virtuals i les noves tecnologies en general ens han donat l’oportunitat, en estos temps tan complicats de pandèmia, de continuar apropant el nostre poble als visitants de tot arreu del món. Ens han permès mantenir una finestra oberta per seguir mostrant la importància de la nostra cultura i les nostres tradicions, i de segur que aquesta possibilitat que ara tenim de mostrar nostres capacitats i recursos farà que, quan la situació ho permeta, els visitants desitgen veure en viu i en directe allò que hui veuen mitjançant d’un mòbil o una tablet”.

Enllaç de la visita virtual

https://s360.dielmo.com/2021/algemesi/basilica/index.htm