Un total de 22 estudiants faran pràctiques durant l’estiu a l’Ajuntament d’Algemesí dins el programa “La Dipu et Beca”la veu d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí se suma un any més al programa  “La Dipu Et Beca” oferit per la Diputació de València a través del qual s’han concedit un total de 22 beques per a joves de la ciutat que es troben cursant cicles de formació professional, ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura.
L’Ajuntament ha delimitat les àrees a què es destinarà la incorporació d’estos 22 joves de la ciutat. Els departaments d’ADL, Serveis Generals, Benestar Social, Educació, Turisme, Rendes, Museu de la Festa, Biblioteca o Medi Ambient, entre d’altres, seran els departaments que formaran estos professionals que començaran a prendre contacte amb el món laboral des de l’1 de juliol, i fins al pròxim 31 d’agost, data de finalització del període d’estes beques formatives.
En concret, el 80% del cost d’estes beques és a càrrec de la Diputació, i l’Ajuntament d’Algemesí aporta el 20% restant. Cada una està dotada amb un import de 500 euros mensuals. Al concloure el termini els estudiants hauran d’elaborar una memòria sobre el treball realitzat .De la mateixa manera, i des del passat any, els dos mesos en què treballen els becaris computen com mesos treballats i cotitzats a la Seguretat Social.
Tant l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, com el regidor de Treball, Marc Vendrell, han donat la benvinguda als becaris i els han assegura’t que aprendran amb els millors professionals, els funcionaris municipals.