Un vídeo penjat al nostre facebook s’ha fet viral. El vídeo, on es mostra una interpretació en un programa de Canal 9 del tema de la Muixeranga en mans de Nestor Mont i Josep Maravilla té quatre anys i va ser penjat per Sènia Informàtica al facebook de La Veu d’Algemesí el dia 1 de juny a les 20.15 hores. A hores d’ara, ha arribat a més de 20.000 persones. La viralitat del vídeo ha fet que arribara fins i tot a gent que treballà a aquell programa de Canal 9, en concret a Javier Quintanilla, tècnic d’il·luminació, que recorda exactament aquell moment. En rel·lació al perquè de penjar aquest vídeo, Jordi Ferrís ens conta :” No recorde qui me va passar el vídeo, però em va agradar molt només el vaig veure. Nestor Mont és el meu cosí-germà, i em paregué un detall guardar-lo. Els vídeos que m’agraden els puje al meu compte de YouTube, i de tant en tant, els veig. Aquest és un vídeo especial, donat que la imatge és molt agradable, i la melodia de la Muixeranga en mans d’aquests dos grandíssims músics sona molt dolceta. El cas és que vaig pensar que si a mi m’agradava, probablement a més gent també li agradaria, i com que tinc carta blanca en La Veu, pensat i fet. M’he alegrat molt, donat que aquesta viralitat és bona per Nestor i per a Josep, per a la festa, per a La Veu i els seus anunciants, i, per què no dir-ho, també per a Sènia Informàtica. Al remat, és el que tots els Community Manager volen; que un contingut publicat siga molt vist.”
L’anterior contingut més vist al facebook de La Veu també havia estat un vídeo, en concret, el de La Torre de Luengo.