delegació de Basneere, a Burkina Faso, visitarà Algemesí durant una setmana coincidint amb les festes de la Mare de Déu de la Salut,  Patrimoni de la Humanitat la veu d'algemesíLa delegació de Basneere ha sigut convidada per l’ajuntament d’Algemesí i l’ONG Algemesí Solidari. La visita estarà encapçalada pel cap de la localitat, Naaba Boulga, el tinent alcalde de la ciutat de Kaya, d’on depèn la població, i el portaveu de l’associació solidària A3B que també treballa a la zona.
Els representants burkinesos coneixeran durant 7 dies alguns dels costums i punts d’interès tant d’Algemesí com de la ciutat de València.
La delegació arribarà diumenge dia 3 i romandrà a Algemesí fins el dia 10. Fins el dijous, dia 7, podran conèixer a València la Catedral i l’església de Sant Nicolau, l’Oceanogràfic, la Devesa de El Saler, El Palmar i inclús podran fer un curt passeig per la mar mediterrània. Al mateix temps coneixeran a Algemesí, coincidint amb les festes, el Cant d’Estil, el Museu de la Festa, assistiran a l’assaig al carrer de La Nova Muixeranga, La tradicional Dansà d’Algemesí i el Concert de la banda de música.
Els dies de la festa gran, el 7 i 8 de setembre, presenciaran els balls de les tres processons des del balcó de l’Ajuntament.
Durant aquests dies, l’alcaldia presidida per Marta Trenzano convocarà una recepció oficial el dimarts dia 5 a les 20 hores a l’Ajuntament. 
La visita de la delegació de Basneere respon a la invitació que va fer l’ajuntament el passat mes de juliol durant la inauguració dels aularis del centre de secundària que està construint Algemesí Solidari. L’organització ha finalitzat la construcció de tres aules amb cabuda per a 180 alumnes i el pròxim hivern començarà l’edifici d’administració i les latrines del centre educatiu. Aquest projecte s’està duent a terme amb la Universitat de València, la Universitat Politècnica i l’ajuda econòmica de diverses entitats públiques i privades d’Algemesí.