El bar La Posada estarà tancat per precaució fins que es confirmen els resultats de les proves PCR, però desmenteix que el seu personal estiga infectat.

Comunicat oficial de la Posada:

Davant els rumors amb informació incorrecta que estan sorgint i a fi de mantindre la tranquil·litat i seguretat dels nostres treballadors i clients, volem informar del següent:

  • Un treballador/a del nostre local ha donat positiu en COVID-19. Com a mesura de precaució i seguint tots els protocols indicats per Sanitat, tots els contactes d’esta persona, entre els quals es troba el personal de La Posada, estem en quarantena PREVENTIVA i ens hem realitzat les proves PCR. NO DISPOSEM DELS RESULTATS D’ESTES PROVES ENCARA, per la qual cosa desmentim categòricament que el personal de La Posada al complet estiga infectat.
  • En el local sempre s’han seguit totes les mesures de prevenció aconsellades per Sanitat, tant els treballadors com amb els clients, i insistit al màxim en la higiene necessària i desinfecció.
  • Cap membre del personal en quarantena preventiva té cap mena de símptoma de la malaltia.
  • La Posada estarà tancada com a mesura de PRECAUCIÓ fins que es confirmen els resultats de les proves PCR.
  • DEMANEM EL MÀXIM RESPECTE a la persona afectada i a la seua família, així com a tot el nostre equip. I aprofitem també per a agrair el suport mostrat pels nostres clients. Quan tinguem més informació serà facilitada el més prompte possible per a tranquil·litat de tots.
  • Posem a la disposició dels nostres clients el correu electrònic hosteleria.algemesi@gmail.com, a través del qual i mitjançant la col·laboració de l’Associació de Bars i Restaurants d’Algemesí, podrem contestar a qualsevol dubte que puga sorgir.

Agraïm el suport de tots.

Salutacions.