Cristóbal Aguiló Cartell guanyador feria novilladas algemesí la veu d'algemesí

Cartell que anunciarà la pròxima fira obra de Cristobal Aguiló. LVA


El murcià Cristóbal Aguiló Domínguez serà qui definitivament il·lustre el cartell de la Setmana de Bous 2017 després que Vicent Segura renunciara al premi que li donava dret a ser ell qui anunciara la pròxima fira taurina.
La inqüestionable similitud entre l’obra presentada per Vicent Segura i el cartell que en 2014 va servir per a anunciar la Fira de Nimes, va fer que la Comissió Taurina es plantejara una reunió per a estudiar la possibilitat que existira un plagi. Tal reunió no va arribar a celebrar-se posat que Segura va enviar la seua renúncia voluntària al premi en un escrit en el qual assegurava que, a pesar que l’aparença dels dos cartells era pràcticament idèntica, mai va saber de l’existència d’una obra tan similar a la seua i que, per tant, va ser tot fruit de la coincidència.
Casualitat o no, la publicació del cartell haguera pogut suposar un problema de drets d’autor, tant per a Vicent Segura com per a la Comissió Taurina. Així és que finalment la pròxima fira de jonegades d’Algemesí s’anunciarà amb l’obra de Cristóbal Aguiló, segon classificat en el concurs que va tindre lloc el 28 de juny. La presentació oficial del cartell amb les combinacions definitives de la Setmana de Bous 2017 tindrà lloc el divendres 14 de juliol a les 21 h. en el Museu de la Festa.