Les obres compten amb una subvenció de 500.000 euros de la conselleria d’Habitatge.

parc salvador castellLVA.-  La regidoria d’Urbanisme realitzarà enquestes els dies 27, 28 i 29 de desembre que s’emmarquen en la confecció del pla de participació ciutadana del projecte de reforma del parc Salvador Castell.

Les enquestes es faran en el mateix parc, atés que el projecte que ha sigut seleccionat per la conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a rebre una subvenció de 500.00 euros són les obres de reforma del parc en el tram comprés entre el carrer Sant Josep de Calassanç i la plaça de l’Argentina.

El projecte ha sigut seleccionat dins del programa autonòmic “Reconstruim pobles”. Les obres contemplen la renovació del paviment, solucionar els problemes d’accessibilitat i millorar la connexió amb la ronda d’Alzira.

El projecte inicial respecta les zones verdes existents, harmonitzar la zona de terrasses i compatibilitzar tot això amb les activitats lúdiques que acull aquest espai al llarg de l’any. Una part destacada serà la conversió en zona de vianants de la zona.

“Per tot això considerem imprescindible conéixer l’opinió dels algmesinencs per a saber el que pensa la gent i enriquir el projecte, per la qual cosa realitzem aquestes enquestes que ajuden a configurar un pla de participació ciutadana”, ha assegurat el regidor d’Urbanisme, Édgar Bresó