A partir del dijous 14 de maig es podran retirar en DECOMOB, NATURPES, GIRBÉS MODA, CANALETA, DROGUERIA ESTEVE i OLGA CUBELLS.

LVA.-  Després de distribuir 5.000 mascaretes amb el periòdic d’este mes, l’equip que les realitza s’ha quedat sense stock perquè ha hagut d’atendre la urgència de material d’un hospital. Els 6.000 periòdics que ara repartirem portaran un “val” per a ser canviat per una mascareta a partir del pròxim dijous 14 de maig en els següents establiments: DECOMOB mobles i decoració, NATURPES herboristeria i dietètica, GIRBÉS MODA, CANALETA papereria, ESTEVE perfumeria i decoració, i OLGA CUBELLS “LA MANYETA”.

La Veu d’Algemesí agraeix l’esforç desinteressat d’estos comerços i sent no haver pogut entregar totes les mascaretes mitjançant repartiment, una cosa aliena a la nostra voluntat, de la mateixa manera que lamentem que, per culpa d’una minoria de persones que s’ha apropiat de les mascaretes dels seus veïns, hi haja gent que es quede sense ella.

Volem recordar que La Veu d’Algemesí és una empresa privada que ha fet un notable esforç humà i econòmic per regalar una mascareta per vivenda. Som un periòdic sense subvencions ni ajudes que subsistim gràcies únicament a la publicitat, un ingrés que a causa de la situació actual ha descendit notablement.

Per això volem reiterar el nostre agraïment més sincer a tots els nostres anunciants fixos per continuar confiant en este mitjà com a vehicle publicitari, i 3D MAKERS LA RIBERA, CAIXA RURAL, ACSA, EMPAL i EMSUR per haver fet més suportable econòmicament la despesa que ha suposat dur a terme esta iniciativa.