El ‘Camer’ Vicent Barberà parla de les sensacions que va tindre en el recorregut de la ‘Costa Brava Stage Run’ de 120 km.

CAMA COMUNICACIÓ.-  El passat cap de setmana es va celebrar la quarta edició de «la Costa Brava Stage Run», una prova de 120 km. amb novetats molt destacades. Més del 60% dels inscrits eren corredors internacionals atrets per aquesta carrera per etapes que, de l’1 al 3 d’abril, va recórrer la Costa Brava amb els seus impressionants paisatges.

Vicent Barberà, algemesinenc del grup de muntanya CAMA, parla de com va gaudir d’aquesta Stage Run i com va anar cadascuna de les etapes.

– Com va transcórrer a primera etapa de 22 km. amb 900 metres de desnivell positiu acumulat?

– El recorregut va ser entre Blanes i Tossa de Mar, i va servir per escalfar de cara a les següents etapes. La vaig acabar en un temps de 3 hores i 20 minuts.

– I la següent?

– Començarem a la Platja d’Aro, a L’Estartit. Van ser 47 km. i 1.600 metres de desnivell positiu. Va ser dura perquè el fort vent de tramuntana va canviar el recorregut final, tenint que fer 5 km. més per la vora del Ter. Vaig invertir un temps de 9 hores i 30 minuts.

– I després de tantes hores al cos, com va resultar l’última etapa celebrada el diumenge 3 d’abril?

– Aquesta prova va transcórrer entre Roses i Portbou, en una distància de 48 km. i 1500 metres de desnivell positiu. Amb el cos ja molt fatigat va estar més dura pel fort vent, i la vaig acabar en un temps de 8 hores i 52 minuts.