Amb la finalitat de promoure el turisme cultural, la Regidoria de Turisme en col.laboració amb el Museu Valencià de la Festa i la Regidoria de Cultura, posen en marxa un nou servei d’audioguies personalitzades per als dispositius mòbils adaptat a les necessitats en temps de post-Covid 19, que faciliten la visita al Museu i a part del centre històric de la ciutat.

Regidoria de Turisme.-  A través del telèfon mòbil i un codi QR el visitant podrà visitar el Museu Valencià de la Festa i alguns dels punts turístics més emblemàtics del centre històric de la ciutat, en valencià, castellà i anglés. També permetrà visualitzar els vídeos referents a cadascun dels àmbits exposats al museu o espais urbans a visitar.

Aquesta ferramenta permetrà escoltar l’audioguia per a realitzar una senzilla visita guiada interactiva. Un personatge principal relacionat amb la dinàmica d’Algemesí, és qui guiarà al visitant durant tota l’audioguia, explicant tots els punts d’interés d’una forma més atractiva i dinàmica.

El regidor d’urbanisme Edgar Bresó ha destacat la idoneïtat d’aquesta eina per a anar un pas més enllà en la difusió del patrimoni cultural del poble, facilitant la visita guiada de manera individual, interactiva, autònoma i segura, adaptada als nous temps post pandèmia. A més, ha mostrat la seua satisfacció amb la resposta més que positiva que l’audioguia està tenint per part dels visitants i la ciutadania en general.