El president de la Generalitat va participar ahir dimecres 6 de novembre, en un acte de campanya socialista que va tindre lloc a la sala Rex d’Algemesí.

ximo puig psoe marta trenzano neus garrigues agencia prensa2 moises castell

Trenzano, Garrigues i Puig en l’acte a Algemesí. MOISÉS CASTELL/Prensa2

PSOE:Volem que a partir del dia 10 hi haja un govern a Espanya que col·labore amb el Govern valencià per a millorar la vida de les persones”, va assenyalar el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant un acte celebrat ahir a Algemesí, on va destacar que eixe és l’objectiu, “acabar amb el bloqueig al que ha sumit la dreta al partit socialista i, sobretot, que s’allunye el fantasma de l’extrema dreta, que vol acabar amb les autonomies”.

El president va advertir que el millor per a Espanya és que “els ciutadans voten socialista, perquè és la manera d’avançar i garantir els drets de tots, un avanç en drets socials i en convivència”.

De la mateixa manera, va posar l’accent en la importància de la Comunitat Valenciana en l’àmbit nacional, “fonamental per a entendre l’Espanya oberta, plural i diversa”, va afirmar Ximo Puig. “Ací hi ha un exemple del que és la convivència i la justícia social, i eixos avanços volem també que siguen per al Govern d’Espanya”, va insistir.

En l’acte va participar també l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, que va declarar en la seua intervenció que “els socialistes, amb Pedro Sánchez al capdavant, tenim un programa reformista i transformador per al nostre país”, i va destacar la importància del programa transformador dels socialistes assegurant que “necessitem tindre un Estat fort que ens done assistència per a allò que no podem pagar”. La alcaldessa va destacar el programa social del PSOE, amb pressupostos que sostinguen l’estat del benestar i que lluiten contra l’exclusió social per a generar igualtat d’oportunitats, i va abogar “per utilitzar el diàleg per a resoldre els conflictes més difícils, com el de Catalunya”. També criticà la recepta de la dreta, “que es resumeix a suprimir les autonomies i a aplicar la mà dura. Si la dreta governara i aplicara els seus mètodes hi hauria greus conseqüències, com la pèrdua de la gratuïtat dels llibres de text, la pèrdua de drets en sanitat… Per això el diumenge ens juguem també l’estat de drets i benestar individual on cadascú puga desenvolupar el pla de la seua vida amb total llibertat sense ser jutjat”, va concloure.

Per part seua, també va intervindre la secretària general del PSPV-PSOE de la Ribera Alta, Neus Garrigues, que va subratllar la necessitat que “els nostres pobles i comarques tinguen un Govern fort i estable”.