Tal i com ve sent costum, any rere any, la Caixa Rural d’Algemesí organitza el Concurs de Targetes de Nadal (esdeveniment patrocinat per la Fundació Caixa Cooperativa d’Algemesí), on a través de les escoles es convida a participar a tots els xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys de diferents localitats: Algemesí, Guadassuar i Albalat de la Ribera.

concurs targetes nadal caixa rural algemesiCaixa Rural.-  Llavors, amb la intenció de respectar les mesures sanitàries definides per les autoritats sanitàries per evitar el contagi de la COVID-19, aquesta edició es durà a terme completament on-line.

T’animes a participar?

Els menuts artistes, amb l’ajuda dels seus pares o tutors, podran presentar els seus dibuixos entre el 12 i el 22 de novembre enviant un correu electrònic a la direcció ecaixalgemesi@cajarural.com amb les dades d’inscripció i a adjuntant el dibuix en format .jpeg. En la web de Caixa Rural d’Algmesí www.caixalgemesi.es estan publicades les bases per tal d’estar al corrent de tots els detalls del concurs.

A més, si vols compartir amb nosaltres alguna imatge teua pintant des de casa agrairíem que ens feres arribar a ecaixalgemesi@cajarural.com*

El treball guanyador i els dos finalistes seran utilitzats per a l’elaboració de les targetes de Nadal amb les quals aquest any 2020 la Caixa Rural d’Algemesí i la Cooperativa Agrícola felicitaran les festes.

I recorda… t’esperem, però aquest any des de casa!

*Tot el material fotogràfic del concurs, així com del lliurament de premis podrà ser utilitzat per l’entitat a efectes publicitaris bé de la WEB, xarxes socials o altres mitjans de comunicació locals.