Al llarg de la pròxima setmana es celebrarà la XIX edició de la Setmana del Camp per a promocionar i reflexionar entorn del món agrícola.

Al llarg de la pròxima setmana es desenvoluparà a Algemesí la Setmana del Camp després de tres anys de pausa a causa de la pandèmia. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Agricultura junt amb COPAL i els sindicats AVA Asaja i la Unió Llauradora i Ramadera per dedicar una setmana a promocionar i reflexionar entorn del món agrícola.

Des del dimarts 21 de març fins al dijous 23 hi haurà a la Sala d’Actes del Consell Agrari Municipal (Plaça d’Argentina, núm.1) xerrades d’experts/es a partir de les 18 hores on es posarà el focus en el sistema de reg per degoteig i les conclusions del Pla Estratègic de Dinamització Agrícola (PEDA) el dimarts; les línies principals de la Política Agrària Europea 2023-2027 el dimecres i el futur de les noves varietats cítriques el dijous.

A més, divendres i dissabte hi haurà Fira Agrícola a les instal·lacions de la Copal (C/ Copal, núm. 1) amb productes agrícoles, fitosanitaris, novetats de maquinària i molt més. La fira s’inaugurarà el divendres a les 11 hores i estarà fins a les 14 hores al matí i de 16 a 18.30 a la vesprada; el dissabte conclourà amb un horari de 9 a 13 hores.