Youssef Ben Hadi, atleta del Caixa Rural d’Algemesí va guanyar a Houssame Benabbou, actual subcampió d’Espanya de la distància.

LVA.-  El darrer 10 d’octubre es va celebrar en la localitat d’Elx la 48ena edició de la seua mitja marató. Aquesta carrera considerada la mitja marató més antiga del món i avaluada amb cinc estreles per l’Associació Europea d’Atletisme, va ser guanyada, inesperadament, per l’atleta Youssef Ben Hadi, corredor marroquí resident en Algemesí i que des d’enguany està correguent en les files del club Caixa Rural d’Algemesí. A l’entrada a meta, va aconseguir la victòria amb un temps de 1:04’38”, avantatjant en 50 segons al segon classificat Houssame Benabbou, actual subcampió d’Espanya de la distància, i amb més de dos minuts al tercer, el keniata Kurui Chebil, tots dos favorits al triomf final i que es van veure superats per un gran Ben Hadi que es troba en un estat de forma impressionant.

Des del club es vol donar l’enhorabona a aquest atleta, que està portant el nom d’Algemesí al més alt dels pòdiums en les últimes carreres en les que ha participat i, que de seguir amb aquesta progressió, de segur que aconseguirà metes molt altes.

El mateix dia en la localitat de Massamagrell, es disputà el seu 10k, carrera solidària amb la lluita contra el càncer i on es destinà el 100% de la seua recaudació a projectes d’investigació oncològica. Allí participaren més de 600 atletes, d’entre els que estava Álvaro Sabater també del club Caixa Rural d’Algemesí, que aconseguí un meritori segon lloc en la general, amb un temps de 34’16”.