Organitzada pel Club Ciclista d’Algemesí, diumenge 2 de juny es va celebrar en la nostra localitat una carrera de les categories nacionals èlit i sub 23.

club ciclista algemesiLVA.- Sobre un circuit semi-urbà de deu quilòmetres i mig, estava previst que els 159 ciclistes participants completaren un total de 117 quilòmetres, però la greu caiguda d’un participant en les primeres voltes va obligar al metge de la prova a acompanyar l’ambulància fins l’hospital, per la qual cosa es va tindre de parar la prova fins que va tornar el doctor. Finalment, i a la seua tornada, es va reprendre la carrera complementant-se un total de nou voltes de les onze previstes. Amb una mitjana de més de 45 km/h, el triomfador final va ser l’alacantí José Gómez Barrachina, de l’equip Ginestar Gandía, que va demarrar abans d’entrar en el carrer Muntanya, on estava situada la meta, i ja no va poder ser superat.